Майката на изчезналия Емил Боев: Полицията не ни съдейства достатъчно

0
Майката Иванка Стоянова призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат и отново обяви парична награда от 100 000 лева
Майката Иванка Стоянова призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат и отново обяви парична награда от 100 000 лева

Майката Иванка Стоянова призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат и отново обяви парична награда от 100 000 лева

39 дни - повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала “Сурва” в събота - 28 януари.

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството, като не провежда разпити, нито пък дава информация на близките на Емил.

“Не изглежда както по снимките, може би е много по-слаб, с къса коса. Притеснени сме. Обмисляме всякакви варианти. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа”, разказа Стоянова в ефира на NOVA.

Семейството не е получило и записи от камери. Полицията им казала, че са прегледани, но не са открили нищо. На 39 ден от изчезването на момчето обаче се оказва, че има къща, чиито охранителни камери не са били изискани от полицията, твърди майката. С близките на изчезналия Емил се свързва жена - собственичка на имота, която е запазила записите от охранителните камери и е категорична, че полицията не ги е преглеждала. Затова ги изпраща на бащата на Емил. За съжаление те също не помогнали на близките на изчезналото момче да хванат следите му.

“След като от тази къща не са прегледани камерите, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите камери”, казва майката.

По думите ѝ полицията не е разпитала и нито един перничанин. Разпитани са само семейството и хората, с които Емил е бил във вечерта на изчезването.

Майката призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат, затова семейството обяви и парична награда от 100 000 лева. “Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно състояние да е. Само да е жив”, апелира Стоянова.

Заради липсата на следи близките на Емил настояват да бъдат проведени повече разпити, както и да бъдат пуснати водолази, които да претърсят язовирите в района. От МВР казаха, че не са спирали търсено, че продължават издирвателните действия и разпити на хора.

Междувременно съботно-неделните обходи, които организира по-големият брат на изчезналия Емил, също продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари