Любо Кольовски: Тошко влачи от 9 кладенеца вода, за да измие мутрата на шефа си

1
Тошко да не разчита на Бойко. Тошко трябва да помисли за себе си
Тошко да не разчита на Бойко. Тошко трябва да помисли за себе си

Публикуваме коментар на Любо Кольовски относно изказването на сценариста Тошко Йорданов, споделено от профила на Слави Трифонов:

"Някой си Тошко Йорданов, по занятие чалга-сценарист, наемник на Славчо, се втурнал яростно и пламенно да брани накърненото его на своя работодател, чета в разни сайтове. Тошко е мегалоялен към шефа си и това е обяснимо – пада Славчо, пада шоуто и Тошко остава на улицата.

Къде ще намери такъв рахатлък, какъвто има при Славчо? Превърнал си работата си да халтуриш в хоби и ти е едно хубаво, хубаво, та чак не е за вярване!

Та затуй Тошко влачи от девет кладенеца вода, за да измие мутрата на шефа си, който го вкара в долнопробния си пъзел в борбата за справедливост и защита на пропадналия Славчо. Всичко това би било обяснимо и разбираемо, ако Тошко не се преструва, че Славчо е нравствена язва в нашата скапана държава и заслугите му да я доскапят тая държава са огромни, въпреки имитациите, че е противник на управниците и защитник на онеправданите.

Всуе се хаби Тошко. Минаха времената на безнаказаните лъжи. Дано дойдат и времената на наказаните кражби,, грабежи и други безобразия!

А, и още нещо – Тошко да не разчита на Бойко. Тошко трябва да помисли за себе си, а не да напада журналистите и авторите, които си позволиха да отразят обективно резиллиците на Славчоо с тия смехотворни „интервюта“. Може би Тошко има някакви дарби, но те определено не са в сферата на словото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари