Луна: Аз плача всеки ден с мъката на хората

0
Луна категорично заяви: Няма да ме видите да плача
Луна категорично заяви: Няма да ме видите да плача

"Аз плача всеки ден с мъката на хората. Приятно ми е, когато хората ме спират и споделят проблемите си. Те ми вярват". Това сподели за Нова телевизия фолк певицата Луна.

Творецът Луна не може да си позволи да бъде ограничаван, не може да си позволи да върви в едно клише, което да обезличи моята същност. Неслучайно се чувствам успяла, защото съм силна. Не защото съм финансово независима, защото духът ми е много силен“, каза тя. Луна се появи в бяла рокля – последната, в която майка й я е видяла преди да се спомине съвсем наскоро.

„Няма да ме видите да плача“, категорична бе обаче изпълнителката. Според нея именно участието й във „Вип Брадър“ е удължило живота на майка й.

Именно майка й й подхвърлила и идеята Луна да се кандидатира за президент. „Тежка е царската корона, казах аз, защото на тялото си имам белег във формата на корона“, спомни си Луна.

Попитана дали наистина ще се кандидатира за президент, тя отговори: „Разбира се, че това е една игра, един образ“.

Тя сама измислила песента „Луна Президент“.

Песента е моя, текстът го написах за 5 минути“, отбеляза Луна. Шега се оказало и предложението й за брак към премиера Бойко Борисов.

„Той трябва да ми е благодарен, направих му такава реклама“, каза Луна. Тя не вярва и че рейтингът на Борисов е по-висок от нейния.

На въпрос каква е ролята на жените в живота й, тя каза – „Същата като тази на мъжете“. Попитана дали това значи, че е имала интимни отношения и с жени, Луна каза - „Вече отговорих на този въпрос“.

Относно спестяванията й в КТБ, тя бе категорична: „Не са толкова, колкото се изписа. Ако имах толкова, България щеше да изглежда по съвсем друг начин“.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари