Lidl отваря 7 нови магазина у нас

1
Набират 300 нови служители със стартова заплата от 1260 лева
Набират 300 нови служители със стартова заплата от 1260 лева

Веригата супермаркети Lidl обяви, че ще отвори 300 нови работни места през тази година, като набирането на персонал е свързано с готвените поне 7 нови обекта на компанията на българския пазар.

Отворените позиции са за касиер-продавач, като от фирмата посочват, че началната брутна заплата за магазините в София е в размер на 1260 лева, като от тях 60 лева са под формата на ваучери за храна. От Lidl посочват още, че това ще е стартово възнаграждение, което ще се увеличава постепенно и след третата година ще бъде до над 1600 лева.

"Към това се добавят още допълнително здравно застраховане, модерна работна среда и отлични условия, както и възможност за гъвкаво работно време", посочват в официално съобщение от "Лидл България".

"Вярваме, че ще намерим тези нови 300 души, които ще обогатят силния ни екип и които ще разпознаят себе си в нашия девиз: "Успехът си ти", коментира главният изпълнителен директор на компанията за България Милена Драгийска.

"Състезанието за качествени кадри вече е глобално - не само в България, но и в цяла Европа. Тенденцията днес е, че не работодателите избират своите служители, а обратното - хората избират компаниите, за които да работят", посочва от своя страна управителят на P&P Bulgaria Мирена Колева.

Хората, които имат желание да кандидатстват за работа във веригата, могат да го направят на официалния й сайт.

Lidl е на българския пазар от 2010 година, като към момента веригата има 87 обекта в 46 града в страната, както и две логистични бази. За компанията у нас работят над 2300 служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари