Курбан за рождения ден на Митьо Очите

0
44-годишният вече Митьо е заръчал курбан за близки и приятели, които събрал в Грандхотел "Поморие", където се възстановял
44-годишният вече Митьо е заръчал курбан за близки и приятели, които събрал в Грандхотел "Поморие", където се възстановял

Несебърският бос Димитър Желязков - Очите празнува днес първи рожден ден след премеждието на 8 юни в Слънчев бряг, което по чудо не отне живота му.

44-годишният вече Митьо е заръчал курбан за близки и приятели, които събрал в Грандхотел "Поморие", където се възстановял. За празненството под ножа са отишли две агнета. От сутринта Желязков получавал пожелания за бързо оздравяване. Желязков се върна към обичайните си процедури след 5-дневен престой в истанбулската болница "Джон Хопкинс" в края на август - началото на септември.

Според отлично осведомени източници там не просто е минал през контролни прегледи, а са му извършени три интервенции, свързани с основното нараняване - прострелването в малкия таз. До края на годината той трябвало да пътува до южната ни съседка поне още веднъж. Известният несебърлия, който излежа присъда като лидер на организирана престъпна група, бе ранен лошо при спречкване и последваща стрелба в ресторант "4You" в Слънчев бряг.

Според разследването изстрелите по него са отправени от двама - Георги Иванчев и Радослав Николов, които освен в опит за убийство са обвинени и като членове на организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов - Божо Кравата. Смята се, че първите изстрели е произвел Иванчев, а след него спусъка е натиснал и Радослав Димитров.

Първият от обвиняемите е в ареста с постоянна мярка задържане под стража. Съдът обаче пусна плевенчанина Радослав срещу парична гаранция 5000 лв. Разследването все още не е приключило.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари