Кубрат Пулев учи Андреа да стреля със снайпер

0
Боксьорът е идеалният учител
Боксьорът е идеалният учител

Кубрат Пулев учи Андреа на стрелба със снайпер.

Това стана ясно от снимки и видео, които певицата публикува в официалния си "Инстаграм" профил, научаваме от bTV. Блондинката е на стрелбище, а Кобрата ѝ показва тънкостите на боравенето с далекобойното оръжие.

Боксьорът е идеалният учител, тъй като в края на миналата година бе повишен в чин офицер от резерва и получи званието лейтентант.

"Днес беше луд ден", обяви Андреа. Кадърът бързо събра хиляди харесвания и положителни коментари от феновете, които се радват, че ги виждат отново заедно. "Любими", "Старата любов ръжда не хваща" и "Кралят и кралицата", написаха последователи на певицата.

Кубрат и Андреа бяха двойка цели 12 години, преди да се разделят миналото лято. Наскоро обаче фолк певицата намекна за събиране, качвайки в социалните мрежи куп снимки с Кобрата.

Тя потвърди и, че ще го подкрепи в най-важния мач от професионалната му кариера.

По-големият от братя Пулеви е задължителен претендент за световната титла в тежката категория и ще се изправи срещу шампиона Антъни Джошуа. Битката в Лондон е насрочена за 20 юни, но изглежда все по-вероятно да не се проведе по план заради пандемията. Това сподели ѝ самият Кубрат в специално интервю за bTV.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари