Колко ли хероин минава през границата, когато няма сесия на ООН?

0
Толкова нагласено изглежда, че чак да те хване страх
Толкова нагласено изглежда, че чак да те хване страх

Задържането на рекордните 700 кг хероин за 46 милиона лева на "Капитан Ансреево" предизвика противоречиви реакции в социалната мрежа.

Много хора не вярват, че акцията е наше геройство и им се струва странно съвпадението й със сесията на ООН в САЩ, където присъства Бойко Борисов.

Публикуваме част от коментарите във връзка с новината:

"Толкова нагласено изглежда, че чак да те хване страх, какви количества минават, когато няма сесия на ООН?!"

"Всичко е прах в очите, за пред ООН и заради това странно съдомакинство. През българските митници може да мине всичко, дори самолет, теглен с въже!"

"Странно съвпадение. Пратката да не е координирана с разходката за здрависване до Ню Йорк, та да мое да се пофали на цЕл свЕт.

„От Америка Борисов се похвали…“Скромен е, не се хвали, само споделя.

"Г-н Борисов е супер милиционер! Повече от Поаро, Мегре и Холмс, взети заедно. Какво са за него тези 700 килограма – една малка за добро утро"

"България отново първа в света. Всички държави разбраха на срещага на ООН от Бойчо, че сме заловили близо тон наркотици на границата. Нямаме равни. Западните държави ряпа да ядат, американските власти гледат със завист на нашите митничари. Ако САЩ бяха заловили тези наркотици, Тръмп щеше цял туит да напише, а нашият Бойчо само едн скромна хвалба на трибуната на ООН направи.

"За да хванеш такава пратка в ТОЧНОТО ВРЕМЕ, значи контролираш каналите за дрога. И още значи, че постоянно минават такива количества, за да можеш да хващаш точно когато ти трябва. И още! Прокурора на Аскьой казва, че нямало канал.Разбирай, че няма да разследване повече…."…

"Вероятно е постановка, без знанието на шофьорите, дори и на фирмата изпращач. Просто някой е звъннал на митничарите и им е казал, че птичките са в капана, и е време да ги преместят в кафеза…Кой и как ще плати „загубата“ на тия 46 милиона , ще стане ясно по-късно"

"Смятам, че докладът с гранд спец операцията е бил готов седмица преди ББ да замине за Ню Йорк"

"Иранските шофьори могат да бъдат осъдени на 20-30 години затвор и 300 000 лева глоба? Няма да бъдат осъдени, никаква глоба няма да платят, по-късно ще се окаже, че хероинът е бил подхвърлен, без знанието на превозвача! Така е планирано да бъде!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари