Кола горя в квартал "Чародейка"

0
Късо съединение подпалило лек автомобил “Форд Фокус“
Късо съединение подпалило лек автомобил “Форд Фокус“

Екипите на РДПБЗН – Русе са работили по 7 сигнала за произшествия през почивните дни.

Тази нощ пожарникарите са се отзовали по сигнал за пожар в кола в Русе.

Съобщението за инцидента е било подадено в 03:13 часа. До 03:50 часа екип на Първа РСПБЗН - Русе е потушил запалването, което е било заради късо съединение в лек автомобил “Форд Фокус“, до блок 210 в квартал ”Чародейка“.

Пожарникари от Първа РСПБЗН - Русе са гасили сухи треви и храсти в квартал Средна кула в събота от 14:43 до 15:45 часа. При инцидента няма пострадали хора, както и нанесени материални щети.

Вечерта в събота екип на ветовската пожарна, за времето от 17:08 до 18:00 часа, е гасил запалени сухи треви и храсти в местността „Параджик“ в града. Няма нанесени щети.

Лъжлива тревога е вдигнала на крак русенските огнеборци около 18 часа в събота. Тогава е бил подаден сигнал за пожар на тераса в апартамент в бл. „Скопие“ на ул. Плиска в Русе. Към адреса са изпратени петима служители от Втора РСПБЗН - Русе с един автомобил, но при пристигането тям не е бил установен пожар.

В неделя от 11:33 до 14:10 часа  пожарникари от РСПБЗН - Две могили са гасили пожар в сухи треви и храсти в  с.Баниска, на ул. Божур, където инцидентът е възникнал в близост до къщи. Огнеборците са успели да ликвидират запалването на площ от около 65 000 кв. м, без последици за домовете на хората.

Още едно лъжливо повикване за инцидент е имало и в неделния ден. Сигналът, постъпил в 17:19 часа, е бил за пожар на адрес в гр. Русе, на ул. Ангел Хаджиоглу. На място се оказва, че няма произшествие.

Вчера в 18:17 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви и храсти в с. Кацелово. За гасене там са изпратени служители на РСПБЗН - Две могили. На място се оказва, че пожарът е станал на изхода от с. Кацелово за с. Нисово. Произшествието е ликвидирано на площ около 20 кв. м., без материални загуби.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари