Автомобили горяха тази нощ в Русе

2
Шест сигнала наложиха намесата на пожарната в града
Шест сигнала наложиха намесата на пожарната в града

Екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала през денонощието в Русе

За времето от 11:09 часа до 11:40 часа служители от Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за миризма на газ пропан-бутан на адрес в гр. Русе, ул. "Църковна Независимост". На място екипа е установил, че в един от офисите се отопляват с печка на газ и при смяна на бутилката е имало леко изтичане, а сигналът е бил подаден от гражданин, който е бил на партера.

Между 18:13 и 18:55 часа служители от Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за пожар в апартамент в бл. 4 в русенския кв. "Дружба", където е възникнало горене в туристическа газова бутилка, но е била загасена преди пристигане на пожарникарите от екип на Първо РУ.

От 00:00 до 00:40 часа екип на Втора РСПБЗН – Русе е работил по сигнал за пожар в бус на на ул. "Будапеща" в Русе. Запалването е възникнало в товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, собственост на фирма. Той е бил включен на захранване с удължители от павилион на фирмата и пожарът е възникнал от късо съединение в климатичната система на фургона. Унищожени са седалките страничния ляв и предния прозорец, арматурното табло, предната стена на хладилния фургон и външното тяло на климатик. Останалата част е спасена.

Тази нощ в 03:27 часа служители от Първа РСПБЗН с два автомобила са изпратени на сигнал за възникнало запалване в два автомобила на адрес в жк „Родина“ в Русе. При пристигане на място е установено, че те са били загасени от собствениците, преди пристигане на екипите. Единият е с унищожен двигателен отсек, а другия е с минимални щети. Причината е в процес на установяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    русенец
    А няма ли най-после полицията да се размърда и да хвана обирджият на къщите в Церовец? Всички знаят кой е сваленския резак, дето живее на края на селото! Защо още не върнал ВСИЧКО и да е в затвора? Да не би да има "чадър" над него?
  • 6
    1
    daskal
    Няма ли най-сетне да хванете идиота, който пали коли в Русе посред нощ?! Какво искате - следващата изгоряла кола да е вашата?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари