Кокошка уби мъж в Ирландия

0
Птицата е нанесла наранявания на мъжа, причинявайки обилна кръвозагуба
Птицата е нанесла наранявания на мъжа, причинявайки обилна кръвозагуба

Джаспър Краус е бил в къщата си, когато го е нападнало пернатото

Жител на Ирландия е починал, след като беше нападнат от кокошка, съобщава Daily Star.

Птицата е нанесла наранявания на мъжа, причинявайки обилна кръвозагуба.

Според разследването починалият Джаспър Краус е бил в къщата си, когато го е нападнало пернатото, нанасяйки няколко рани в левия му крак. Това довело до обилен кръвоизлив на мъжа, който той не успял да спре сам. Дъщерята на ирландеца Вирджиния, пристигайки в къщата на баща си, видяла следи от кръв по пода и станала свидетел как парамедиците извършват сърдечно-белодробна реанимация на жертвата.

Вирджиния добави, че баща ѝ е приемал много лекарства заради влошено здраве. Освен това мъжът е имал рак, но е бил в ремисия, пише още zdrave.to.

Според д-р Рамадан Шатуан, който е извършител на аутопсията, причината за смъртта на Джаспър е фатална сърдечна аритмия, съчетана с тежка коронарна атерома и кардиомегалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари