Кой разпали войната в Бъкингам? Търсете тъщата

3
64-годишната Дория Рагланд е „тихата, но желязна” движеща сила зад принц Хари и Меган
64-годишната Дория Рагланд е „тихата, но желязна” движеща сила зад принц Хари и Меган Снимка: WPA POOL / POOL/ GETTY IMAGES

По времето, когато британската кралица Виктория управлява една четвърт от света, робинята от памуковите полета в Джорджия Мати Търнипсийд ражда дъщеря мулатка – обидно име, с което в американския Юг наричат децата от смесена раса.

Оттам тръгва родът на Дория Рагланд, който генеалози издириха и описаха, когато дъщеря ѝ Меган Маркъл тръгна да се омъжва за принц Хари.

Твърдят, че 64-годишната тъща на принца е „тихата, но желязна” движеща сила зад младото семейство, негова “опора и оазис на спокойствието”.

Нейна приятелка каза, че именно Дория ги е подтикнала да скъсат с кралското семейство, да напуснат Лондон и да заживеят самостоятелно в САЩ, което причини истинска война в Бъкингам, съобщава в. “Дейли мейл”, цитиран от Lupa.bg.

Стоик и безкрайно лоялна към дъщеря си, тя от малка я учи колко е важна финансовата независимост. “Постоянно ѝ повтаряше: “Приятелството е приятелство, но сиренето е с пари” и я съветваше да не дава нещо срещу нищо”, добавя тя.

Дория може да носи хипарска африканска прическа и понякога халка на носа, но е здраво стъпила на земята и не прави грешки. Да я подценяваш, е опасно, пише вестникът. Меган ѝ вярва безрезервно, а влезе и под кожата на Хари, който рано загуби майка си. В интервю за Би Би Си той я нарече удивителна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари