Кой кого прецаква в порно филмите

11
Не съм мечтала за това, аз съм обикновено момиче
Не съм мечтала за това, аз съм обикновено момиче

21-годишната студентка от Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО) Ангелина Дорошенкова смени престижния вуз със снимачна площадка – станала порноактриса. С какво я е привлякла тази професия и как се е решила на тази крачка изяснява “ЛайфНюз”. Ангелина е родом от Смоленск, живее в Москва, прекарва много време в градовете, където се снимат най-много порнофилми в Европа – в Будапеща, Прага и Милано. В своето първо телевизионно интервю пред кореспондент на „ЛайфНюз” тя закъснява, но заявява, че се е вълнувала много. „Много се притеснявам, всичко е толкова неочаквано за мен”, казва Ангелина. Но младата порнозвезда бързо си събира мислите, все пак е учила в МГИМО. Влязла е в института без изпити, само с победа на олимпиада по право. Отначало международните отношения я привличали, след това ѝ доскучали и тя поискала да се развива самостоятелно. Звездният ѝ час настъпил бързо, само след половин година снимки.

„Не съм мечтала за това, аз съм обикновено момиче. Един ден се събудих и всичко започна. Всичко се случи много бързо и малко странно. Всички смятат, че в порнофилмите се снимат глупави момичета, но това съвсем не е вярно, не съм срещала все още глупав човек в тези среди”. Бившите колеги на Ангелина видели тази снимка, звъннали ѝ и я посъветвали да не се прегърбва на кадрите и да смени тениските с рокли. Ангелина послушала съветите. За пътуването си до града на Ромео и Жулиета, Верона, тя избрала черна къса рокля.

„Не го правя, за да доставя на някого удоволствие, а за да се получи добър филм”, разказва порнозвездата. За хубав филм момичетата получават около 600 евро за един снимачен ден, който трае от 3 до 10 часа (зависи от режисьора). По думите на Ангелина в тези маратони страдат актьорите мъже. Те работят до изтощение, недооценени са на снимачната площадка, а и получават по-малко от актрисите. „Защото момичетата в тези филми са най-важните. Няма подобно нещо, като да снимаме порно, освен гей порното, разбира се, когато мъжът да е най-важният в кадрите. Основно внимание се отделя на жените, именно затова получават повече”, споделя Дорошенкова.

Не се изисква момичетата да имат особени таланти. По-важното е да следват указанията на режисьора и да не спорят много. „Опитвам се да не философствам, защото знам, че с ум няма да спечеля. Трябва да си непринуден, весел понякога леко глуповат”, признава момичето. Във Верона Ангелина решила да посети къщата на Жулиета, защото тази на Ромео вече я няма. Любовната история на Шекспир, според нея, е много романтична, но глупава. Ангелина смята, че ако момичето не беше умряло, щеше да е щастлива с десетки други достойни момчета.

В наши дни Жулиета би могла да се реализира в порното и дори нямаше да ѝ се наложи да къса с Ромео, сигурна е Дорошенкова. По думите ѝ в порностудиата се снимат много двойки, които нямат нищо против свободните отношения. Звездата от филмите за възрастни разказва, че рускините рядко се захващат с порното. Много повече момичета от Чехия и Унгария избират тази професия. В Унгария снимането на порнофилми не е забранено и не се осъжда от обществото. Още преди 10 години Будапеща изпъква като лидер по производство на порно в Европа. Желаещите да започнат подобна кариера сами отиват на кастинг. „Никой не ме е намирал, вербувал или хипнотизирал”, уверява Ангелина. „Поисках да го направя, потърсих в интернет как се снима порно. Дълго търсих, намерих сайт, изпратих заявка, разгледаха я и ми се обадиха. Обсъдихме всичко, разбрахме се и насрочихме дати, на които да отида в Будапеща. Купиха ми билети, отидох и графикът ми за снимки беше съставен за три седмици напред”. От Русия в Будапеща пътуват малцина. Според Ангелина причината е неправилното отношение на обществото към актрисите от жанра за възрастни. „Когато колят хора или ли дерат живи, децата гледат, а родителите нищо не им казват. А, видите ли, когато хората се целуват и правят секс, изпитват удоволствие, това е нещо странно и позорно”, казва Ангелина. Тя е убедена, че това не е правилно. „Неправилно е възпитанието ни, неправилни са приоритетите ни”. В бъдеще момичето смята да се опита да поправи това положение. „Сега, когато имам възможност, бих искала да привлека вниманието на хората към този проблем – жените просто нямат права в нашата страна, а и в целия свят. Искам след този ден жените да правят това, което искат. Да не се страхуват, какво ще си кажат хората”, заяви изгряващата порнозведа. Младата актриса се чувства сигурна за бъдещето си. Казва, че кариерата ѝ няма да навреди на семейното ѝ щастие. Тя няма да крие професията си от децата и мъжа си. Смята, че е романтично.

Източник: lifebg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари