Късо съединение подпали ресторант в Русе

0
Заради силното задимяване е извършена евакуация на хората от кооперация, в която се намира заведението / Снимката е илюстративна
Заради силното задимяване е извършена евакуация на хората от кооперация, в която се намира заведението / Снимката е илюстративна Снимка: Кадър TVN

Два пожара с нанесени материални щети са регистрирани през изминалата нощ.

Сигнал за единия е постъпил тази нощ в 01:07 часа. Обаждането е било за запалване в ресторант на улица "Чавдар войвода" в Русе.

Първоначално са пратени служители от Втора РСПБЗН с два автомобила. Насочени са били и екипи на полицията. Малко след това в дейностите на местопроизшествието се е присъединил и още един екип огнеборци от Първа РСПБЗН. Пожарът е загасен с вода на площ от около 4 кв. м.

Нанесени са щети на техника в заведението. Установено е, че пожарът е възникнал зад барплот от късо съединение в хладилна витрина. Заради силното задимяване е извършена евакуация на хората от кооперация, в която се намира заведението. Няма пострадали.

Малко по-късно в 01:30 часа на тел. 112 е получено още едно обаждане за пожар.

Той е бил за запалване в гараж до бл. 10 в русенския квартал "Дружба 3". За гасене е пратен екип на Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил.

До 01:55 часа пожарът е бил потушен със 100 л.вода на площ от около 1 кв.м.

Изгорял е фотьойл, запален от собственичката на гаража, която е била в неадекватно състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари