Кола горя в квартал „Здравец“

0
Причината за инцидента е късо съединение /снимката е илюстративна/
Причината за инцидента е късо съединение /снимката е илюстративна/

Екипи на пожарната са реагирали на два сигнала през изминалото денонощие

Вчера в 17:18 часа екип на Втора РСПБЗН е изпратен на сигнал за запалване в лек автомобил на ул. „Прага“ в гр. Русе, което е било погасено от собственика с подръчни средства. Причината за инцидента е късо съединение. Не са пострадали хора. Имало е нанесени щети по двигателя на превозното средство.

Снощи, между 22:17 и 22:50 часа, два екипа на Първа РСПБЗН са посетили адрес на ул. „Велико Търново“ в гр. Русе, по сигнал за пожар в апартамент. На място огнеборците са установили, че заради възпламенена мазнина за готвене се е запалил и ширм на терасата на жилището. До пристигане на екипите живущите са успели да изгасят огъня и да се евакуират. Вследствие на инцидента ширмът е бил унищожен. Мъж, живущ на адреса, е прегледан от екип на спешна помощ, след което освободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари