Камион заседна под надлеза на булевард "Липник"

2
Хаос в движението по главни пътни артерии на Русе
Хаос в движението по главни пътни артерии на Русе Видео: Кис 13

Заради инцидента с тежкотоварния автомобил на булевард "България" и пренасочване на движението на камионите от и към Дунав мост през Русе, се образуваха задръствания на много критични места в града.

Почти през целия ден движението в Русе беше изключително натоварено.

Трафикът от тежкотоварни автомобили от и към Дунав мост се насочваше по обходни маршрути по улиците и булевардите в града, като повечето камиони минаваха през кръговото кръстовище в посока пътен възел "Христо Ботев", за да се качат на булевард "България" за София.

Тези, които отиваха към граничния пункт минаваха по булевардите "Липник" и "Тутракан", за да заобиколят затворения участък от пътя за Дунав мост, където беше станал инцидента. 

Именно при придвижване по булевард "Липник", камион с румънска регистрация с извънгабаритен товар не успя да премине под ЖП надлеза и остана там, като блокира за известно време движението в едната лента. От директора на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Димитър Павлов разбрахме, че е бил изпратен екип за съдействие, но не се е наложила неговата намеса.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари