Какво закусват болните от COVID в Пирогов и Първа градска болница?

1
Жената е истински възмутена от подобието на закуска, което се сервира в болничните заведения, където храната би трябвало да е най-качествената
Жената е истински възмутена от подобието на закуска, което се сервира в болничните заведения, където храната би трябвало да е най-качествената Снимка: Валентина Рименова

Валентина Рименова публикува в личния си профил шокиращи снимка на това какво всъщност представлява закуската на болните от коронавирус пациенти в "Пирогов" и Първа градска болница. Ето и пълния текст на публикацията й:

"Още за КОВИД 19!
Това по-долу на снимката е закуската на болен с К19 във водеща болница (най-водеща). Няма да упреквам директора на болницата и зам.-директора по административната част, които подписват договор с фирмата доставчик на храна в болницата. Те не определят менюто.

Преди 3-4 месеца скандал с храната в същата болница предизвика прекъсване на един договор и подписване на друг. Не виждам разликата - онези предлагаха развалена храна, тези предлагат никаква. Питам!!! Отделението за пациенти с ковид е изолирано, т.е. няма как близките да внесат необходимата за живота на болните храна.НАЛИ?? Болните с ковид се нуждаят от силен имунитет, както разбираме от десетките телевизионни лекции на кспециалистите, за да преодолеят коварната болест. НАЛИ??Имунитет се гради освен с медикаменти с качествено набавяне на подходящи витамини, минерали и всякакни подземни и наземни благини чрез храна и напитки.

Не виждам прясно изцеден сок наситен с витамини към богатата закуска от фЕлия и някакъв салам. А вие? питам!! Каква е работата на главната сестра да одобри подходящото седмичното меню, изработено от диетичната сестра за пациентите в болницата, в частност отделението за ковид пациенти? Къде е контрола!? Ще използвам всичките си контакти тази закуска да стигне до погледа на заинтересованите в държавата ни хора за здравето, енергията, работоспособността и най-вече за живота на българските граждани."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари