Какво вещае пълнолунието тази нощ

0
Ще сме много по-активни, смели и инициативни на 5 и 6 октомври
Ще сме много по-активни, смели и инициативни на 5 и 6 октомври

На 5 и 6 октомври Луната преминава през огнения знак Овен – знак, управляван от планетата Марс. Тези два дни се очертават по-динамични.

Ще сме много по-активни, смели и инициативни.

Ще сме склонни към импулсивност и прибързаност. Дните са благоприятни за действия с бързи резултати и планиране на задачи в краткосрочен план. Емоциите ще са наситено „горещи“, а в някои случаи може да се стигне и до агресия.

На 5 октомври в 21:40 часа е Пълнолуние в знака Овен – енергията и емоциите ни са в своя максимум. В личен план както на самия ден, така и през следващата седмица, дните се очертават по-динамични, но и успешни за родените предимно през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

А по-напрегнати в емоционално отношение и по-трудни ще са за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Слънцето, Луната и Меркурий са в неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а тези аспекти могат да повишат сериозно градуса на напрежението в ежедневието ви.

В световен план напрежението също ще бъде сериозно завишено. Плутон на върха на таоквадратурата създава опасност както за по-тежки инциденти, прояви на насилие и масови безредици в горещи точки по света, така и за природни катаклизми като земни трусове и изригване на вулкани, за ядрени „опити“ в горещите точки по света и за атентати.

По-уязвими държави на 5 и 6 октомври са Белгия, Дания, България, Венецуела, Гърция, Турция, Испания, Италия, Либия, САЩ, Филипините, Франция, Чили, Бразилия и т.н.

На 5 октомври има още две много интересни звездни разположения – Венера е в точен съвпад с Марс в Дева и Юпитер във Везни е в опозиция с Уран в Овен. Сам по себе си съвпадът между Венера и Марс повишава силно страстта и сексуалността при някои от Девите.И вероятно при някои от младите Деви е така, но все пак това зависи от разположението и аспектите на планетите в личния хороскоп на всеки човек.

Не бива да се пропуска и важната подробност, че съвпадът Венера / Марс в Дева е в неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец и това може да има и обратен ефект при някои измежду родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Бъдете по-внимателни в партньорските отношения и с финансите, защото може да възникнат и сериозни финансови затруднения или загуби, както и трусове в интимните отношения при обвързани или семейни хора. Може да има дори въвличане в любовен триъгълник, което да постави на изпитание нестабилните връзки.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари