Какво иска да ви каже тялото ви, ако ви се яде кисело

0
Този вкус не е предпочитан само от бременните жени
Този вкус не е предпочитан само от бременните жени

Този вкус не е предпочитан само от бременните жени

Киселото обикновено е желание, което се свързва с бременните жени или жените, които са пред менструалния си цикъл. То обаче се оказва много по-комплексно, споделя Actualno.

Киселите храни са богати на витамини и минерали, които щом тялото ни иска, значи е в дефицит. Киселите и ферментиралите храни осигуряват по-богата стомашна флора и са полезни за храносмилането.

Киселите краставички например са богати на натрий и ако имаме неистово желание за кисели краставички, то на тялото ни вероятно му липсва този елемент. Друг повик може да се окаже и заболяване, затова е добре да обръщаме внимание дали тези желания стихват или продължават във времето.

Други кисели храни са кимчи, киселото зеле, камбучата и туршията. Те набавят важни ензими за организма и витамините А и К. Носят калций, калий, фибри и се грижат за добрата чревна функция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари