Как жена реши проблема с неправилното паркиране в София

9
Ирина е категорична, че няма повече да толерира системните нарушители в квартала си, в който пакоместата по принцип са кът
Ирина е категорична, че няма повече да толерира системните нарушители в квартала си, в който пакоместата по принцип са кът Снимка: bTV

Не паркирай“ написано със спрей – така собственичка намира автомобила си в столичния кв. „Красно село“, след като го е оставила по начин, който затруднява влизането и излизането от гараж в блок

„Обадихме се на 112. Търсихме съдействие от общински паяк - абсолютно нищо не се случи в рамките на час и половина“, разказа Ирина Василева пред bTV.

 Взема нещата в свои ръце – но с щадящо средство: „Това е изкуствен сняг, който хората слагат по прозорците“.

Жената с колата не се разкайва за начина, по който е паркирала. Любителско видео е запечатало реакцията ѝ към Ирина – заплашва я, че ще я накара да оближе боядисаното. Авторката на т.нар „арт провокация“ е категорична, че никой освен шофьорката не е бил агресивен.

Ирина е категорична, че няма повече да толерира системните нарушители в квартала си, в който пакоместата по принцип са кът.

Има и лична причина: „Синът ми, който е на 2, имаше нужда от медицинска помощ и то вечерта. Наложи се да излезем... Когато се върнахме в 11:30 вечерта от Пирогов. Тук отново имаше паркиран автомобил. Абсолютно блокиран вход и изход към сградата. Не дай си Боже да трябваше да излезем и колата да беше там. Просто не ми се мисли“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    Жалко, че от поместената снимка не личи автомобилът да пречи по някакъв начин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари