Животно потроши колата на жена в София

17
Жената е намерила автомобила си със следи от нокти, лапи и зъби
Жената е намерила автомобила си със следи от нокти, лапи и зъби Видео: NOVA

Жената е намерила автомобила си със следи от нокти, лапи и зъби

Следи от нокти, лапи и зъби, смачкан регистрационен номер, счупени предна броня и калник - в това състояние Ели Енчева намира автомобила си, паркиран пред дома ѝ в столичния квартал „Света Троица”.

По думите ѝ когато се опитва да подаде сигнал в полицията, след оглед, органите на реда ѝ съобщават, че щетите са дело на животно, предаде NOVA.

„Полицаят каза, че ги е виждал тези следи много пъти, това е от животно и няма смисъл да завеждаме жалба или протокол за ПТП, защото няма човешка намеса”, разказа Ели Енчева.

Тя е извадила вече нов номер на автомобила.

В сервиз са ѝ казали, че щетите са за около 2000-3000 лева.

Други потърпевши са се свързали с нея. Разбрала дори, че жители на „Дружба” са завели колективен иск срещу общината заради същите щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Хейтър
    Много пъти съм виждал изядени и откъснати брони ама на тоя аурис 3к за броня. Даже и котката дето е била под капака да е изяла цялата инсталация пак ми е множко.
  • 8
    1
    джони
    Те в сервиза могат да ти кажат, че си извънземен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари