Национален протест срещу законови промени, засягащи околната среда

2
Промените целят да опростят процедурите по ОВОС
Промените целят да опростят процедурите по ОВОС Снимка: БТА

Промените целят да опростят процедурите по ОВОС

Национален протест на граждани и природозащитници срещу готвени законови промени, засягащи околната среда, се състоя в София. Демонстрантите недоволстваха срещу промени, засягащи екологичното законодателство, които ще опростят процедурите по ОВОС, т.е. ще се ускори изпълнението на инфраструктурни проекти и ще се намали възможността за обжалване.

Протестът беше иницииран от гражданското сдружение "Ти решаваш", коалицията от природозащитни организации "За да остане природа в България", инициативни комитети и сдружения от страната, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    до 123
    Прав си, нека първо почнем да разчистваме обора от ПРОСТо Киро, Хасан Василев - грозното лице на мафията, Ристе Бойкикев - вечно променящия Конституцията и "харвардкия" възпитаник от СПТУ по ЖП транспорт, по партийна линия влязъл в Симеоново, та после и генерал станал. След това вече може да се огледае за другите, за Корнела Импексовата, за Копейкин, за Бойко и Пеевски. Ама то тогава няма да остане човек в парламента
  • 3
    1
    123
    Значи, боко и глигана, като ви дърпат милиарди, си траете като бити мастии, обаче ако срежат две борчета или ритнат куче сте стегнали протеста веднага. Похвално е, но нека първо да изчистим свинския обор, наречен държава и после да садим фиданки и да гушкаме бездомни животинчета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари