Как се обезопасява шахта в Русе?

0
Кога общинските служители ще благоволят да си свършат работата, за която получават заплати от нашите данъци - не е ясно
Кога общинските служители ще благоволят да си свършат работата, за която получават заплати от нашите данъци - не е ясно Снимка: Фейсбук

С кутия от банани и клони - така се обезопасяват опасните шахти в Русе

Преди повече от месец русенец, живеещ в региона, подава сигнал към Община Русе, за шахта, която е със счупен капак. Оттам не са предприети никакви мерки. Капакът вече е строшен, а опасността за автомобили и пешеходци - съвсем реална. Най-накрая някой поставя все пак кашон и клони в дупката, за да не полети някой в нея.

И това се случва в централната градска част - кв. "Възраждане" посока алеите. 

Кога общинските служители ще благоволят да си свършат работата, за която получават заплати от нашите данъци - не е ясно. Но е сигурно едно - гражданите, които са излезли на разходка към парка, да внимават, за да не осъмнат със счупен крак. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Коки
    В събота 6-ти се блъсна една кола беше чудо че нищо им нямаше на хората . Колата вече не става за нищо .
  • 7
    2
    Рапорт даден!
    Поляхме цветята на Вазата в парка, прогонихме комарите от Ястребово, орязахме клоните на едно дърво в "Дружба" 1...Наистина ли? Имам приятел - кранист, та питам - трябва ли да обясни подробно ката ден как е закачил нещо, от едно място, повдигнал го е и го е спуснал на другото място?!? Пенчо, Кмете?!? Сериозно ли смятате тази изсмукана от ноктите статистика за важна, за да си губи някой времето /предполагам цял екип / и да я обобщава?!? Следващата новина: "Опасна шахта бе кашонирана и клонирана...с клони от дървото в "Дружба" 1, което орязахме в предния отчет.
  • 10
    1
    Групенфюрер Мюлер
    Това (без)действие дали ще бъде публикувано в седмичния доклад на Община Русе, който фейсбук-кмета публикува?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари