Трафикът на ГКПП "Дунав мост - Русе" днес е по-слаб, но тировете си стоят

1
Опашки от чакащи тирове обаче и днес имаше по бул. България и по пътя за град Мартен
Опашки от чакащи тирове обаче и днес имаше по бул. България и по пътя за град Мартен Снимка: БНТ, стоп кадър

Обстановката в района на граничния пункт Дунав мост при Русе днес е сравнително спокойна

Опашките от тежкотоварни камиони се придвижват, макар и бавно. По-малко са и леките автомобили, които излизат от страната, за разлика от вчера, когато имаше огромно струпване на коли с румънска регистрация, информира БНТ. 

Заради интензивния трафик се бяха образували тапи дори и в града. Колоната от автомобили вчера достигна над 20 км. Причината за големия брой леки автомобили, които са преминали вчера през граничния пункт е, че румънците вкупом са се прибирали от почивка в Гърция и по нашето Черноморие.

Наложило се е за кратко да бъдат спрени камионите, за да премине потокът от леки коли. Опашки от чакащи тирове обаче и днес имаше по бул. България и по пътя за град Мартен.

От Гранична полиция казаха, че очакват отново интензивен трафик на леки автомобили на Дунав мост, но тази път на влизащи в България румънци, които заминават на почивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Един българин!
    Вие сериозни ли сте? Сега е момента за статия. Елате да снимате колко Бг регистрации, които просто искат да пътуват на север стоим и чакаме с часове заради митницата, която всъщност няма да посещаваме.... Това е нелепо. Движението е с 300м в час. Може ли пътуване от София - Силистра да е 14ч с лек автомобил....?!?!?
  • 8
    2
    Ние сме
    на работа! Така ли постъпват с другите, които отиват на работа?! Спират автобусите, за да преминат летовниците-румънци! Хайде стига вече! Те ще се приберат, когато могат! Отиват си в къщи... А ние търпим глоби, санкции за закъснение и ред други рекети по пътищата!!!
  • 6
    1
    Abi
    Защо не спират и леките коли на моменти да минават само камиони
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари