Как да играем за спортния джакпот на Palms Bet?

1
Palms Bet е сред най-предпочитаните български букмейкъри в интернет пространството
Palms Bet е сред най-предпочитаните български букмейкъри в интернет пространството

Palms Bet е сред най-предпочитаните български букмейкъри в интернет пространството

Борбата за надмощие на онлайн хазартната карта на България не само, че се разраства с броя оператори, но и с предложенията и промоциите на букмейкърите. Palms Bet вече натрупа сериозен стаж по родните ширини и е сред най-предпочитаните български букмейкъри в интернет пространството. В тази статия ще разгледаме „Спортен джакпот“ - едно от най-състезателните предложения на бранда. За да вземете участие в него е необходимо да влезете през този Палмс бет Вход, да направите своята регистрация и оттам насетне да дочетете този текст, ако искате синтезирано да научите няколкото стъпки за участие в тази игра. „Палмите“ изненадаха всички с това поредно предложение, което тепърва ще добива още повече популярност из родните ширини. Още тук е моментът да кажем, че играта е за най-отявлените майстори на спортните прогнози, които имат шанс с познанията си да грабнат сумата от 500 000 лева.

Правилата за участие в играта не са никак сложни и ще опитаме да ги обясним под формата на няколко реда, като разбира се, цялостната информация във формат на правилник и подточки, може да видите на сайта на бетинг компанията.

Ако сте направили своята регистрация и вече сте опознали началната страница на palms bet, ще видите секцията „Спортен джакпот“ най-горе на сайта, до останалите категории като „Казино“, „Спорт“ и т.н.

В този раздел или секция ви очакват 15 футболни срещи, върху които може да упражните прогнозите си за твърд знак – домакинска победа, равенство, победа за гостуващия тим. Фиксираният залог за една прогноза на мач е 1 лев. Има и опция за „щастлив“ бутон за прогноза.

Не бива да се подценява нито бройката футболни срещи, нито самите мачове. Това е подбран списък от 15 изключително интригуващи двубоя, в които дори да има изявен фаворит, е възможно да се случи някоя изненада и по-слабият на теория тим да ликува след 90-те минути. При познаване на 15-те мача наградите са меко казано внушителни, а именно 1/2 милион от ПалмсБет бг, като операторът не забравя и евентуалните подгласници на големия печеливш. За вярна прогноза в 14 мача и 1 грешка, утешителната сума е 10 000 лева. При две неправилни прогнози и 13 верни предвиждания – 1000 лева, а за 12 точни предположения – 200 лева. 11-те точно познати твърди знака са подплатени с 50 лева, а кръглото число 10 – с 50 free spins.

Тъй като в спорта се случва всичко и има всякакви спортни и неспортни фактори като метеорологична обстановка, инцидент, отмяна на кръг и подобни, от Палмс бет са предвилили и по какъв тертип ще се действа в някоя по-необичайна ситуация.

Съвсем просто обяснено, при отмяна на дадена среща, отпада и половинмилионната награда, а се изплащат само сумите, отредени за 14, 13, 12, 11 и 10 познати сблъсъци. При отмяна на две от петнадесетте срещи, целият кръг и партида от джакпота пропадат.

Наградният фонд в този спортен джакпот е наистина масивен и освен дълбоки познания и анализационни умения, е нужна и известна доза късмет. Късметът обича смелите, както гласи клишето. 15 срещи не са невъзможни за познаване, били те и „тройни“ като възможен краен изход, както пък казват по-възрастните и опитни залагащи. Наградите за от 10 до 14 познати мача също не са малки и за пренебрегване. Важно е единствено хладнокръвие, точна преценка и липса на алчност или прибързана реакция в прогнозирането. Преследването сляпо на дадена цел, която в този случай е под формата на шестцифрена сума, не е здравословно. Спортните прогнози, дори и в подобна състезателна игра като този джакпот, е нужно да бъдат добре обмислени.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    До редактора
    Слави вземи един вибратор и си играй с него платена хазартна курво! Да чукам майка ти пред очичките ти и когато се празня в нея спермата да тече по лицето ти боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари