Къде и как се укриват нелегални суми при преминаване на границата?

1
Основните места за укритие на пари са фабричните кухини на превозните средства, а когато количеството на сумата е по-малка се открива и по тялото на пътниците
Основните места за укритие на пари са фабричните кухини на превозните средства, а когато количеството на сумата е по-малка се открива и по тялото на пътниците Видео: NOVA

Над 3,5 млн лева недекларирана сума са открити от Агенция “Митници” за последните 15 дни

 Това каза Диана Маркова, представител на Агенцията по случай задържаните във вторник над 1,6 млн. лева недекларирана валута, която беше открита от бургаските митничари в кабината на товарен микробус. 

“За 2021г. на ГКПП “Капитан Андреево” задържаните недекларирани парични средства са над 10 млн. лева”, допълни Маркова и поясни, че най–често се откриват суми в евро, щатски долари и британски лири, информира NOVA

"Основните места за укритие на пари са фабричните кухини на превозните средства, а когато количеството на сумата е по-малка се открива и по тялото на пътниците - облепена или скрита в джобовете якета", обясни началникът на митнически пункт Георги Господинов.

“При последния ни случай бяха открити над огледалото за задно виждане. Там бяха скрити 1,6 млн. лева:”, разказа Господинов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари