Изявление на Лаура Кьовеши и Кирил Петков

0
Двамата са обсъдили приоритетите на правителството за борба с корупцията
Двамата са обсъдили приоритетите на правителството за борба с корупцията

Двамата са обсъдили приоритетите на правителството за борба с корупцията

Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши и премиерът Кирил Петков дават брифинг след срещата си в София.

Двамата са обсъдили приоритетите на правителството за борба с корупцията, за съдебна реформа, както и взаимодействието между двете институции.

Преди седмица министър-председателят Кирил Петков обяви, че Министерският съвет ще стане директна точка за контакт към Европейската прокуратура, така че сигналите от МС ще постъпват директно към европрокуратурата, без да има посредници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    пончо
    Глупости, глупости, глупости.... 1г. отне на Кьовеши да дойде тук, най-обатачената в схеми и корупция страна, за да се разбере с кирил-дебил, че сигналите ще постъпвали директно без посредници. А с постъпилите досега сигнали, какво се случи ? Малко сериозни ли ви се видяха ? За какво е тази европрокуратура ? За престиж на брюкселските джендъри? Поредният неефективен, бюрократичен мастодонт. Продължаваме да затъваме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари