Израел и палестинците се договориха за примирие

0
Почти 400 ракети са изстреляни по Израел, включително и срещу Ерусалим от петък насам, когато еврейската държава обяви операцията срещу палестинците
Почти 400 ракети са изстреляни по Израел, включително и срещу Ерусалим от петък насам, когато еврейската държава обяви операцията срещу палестинците Видео: NOVA

Споразумението е постигнато с посредничеството на Египет

Израел и палестинците се договориха за примирие, което влиза в сила още в неделя вечерта, съобщи NOVA

Споразумението е постигнато с посредничеството на Египет. Това е най-сериозната ескалация на напрежението от повече от година насам.

При израелски ракетен удар беше убит втори високопоставен военен командир на палестинската групировка „Ислямски джихад”.

Загинали са общо 31 палестинци, сред които и шест деца. Почти 400 ракети са изстреляни по Израел, включително и срещу Ерусалим от петък насам, когато еврейската държава обяви операцията срещу палестинците. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари