Върховният лидер на Иран благодари на армията за атаката срещу Израел

2
В нощта срещу 14 април Техеран атакува израелската територия с над триста дрона и ракети
В нощта срещу 14 април Техеран атакува израелската територия с над триста дрона и ракети Снимка: ЕPA

В нощта срещу 14 април Техеран атакува израелската територия с над триста дрона и ракети

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей благодари на въоръжените сили на страната за нападението срещу Израел в нощта срещу 14 април, когато Техеран атакува израелската територия с над триста дрона и ракети, предаде Ройтерс, като се позова на информация от днес на иранската новинарска агенция ИРНА.

Той заявява, че основният въпрос е как Иран е демонстрирал силата си при нападението срещу Израел, а не колко ракети са били изстреляни или са поразили целите, към които са били насочени, продължава Ройтерс, цитирана от БТА.

Хаменей е призовал иранските въоръжени сили "непрестанно да се стремят към иновации във военната промишленост" и да изучават "вражеската тактика", отбелязва Ройтерс.

В нощта срещу 19 април световните агенции предадоха, че Израел е извършил предполагаемо ответно нападение срещу обект в Иран. На този ден Хаменей навърши 85 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари