Иво Минчев: Заплахите няма да ме спрат!

7
В момента част от плана ми е да възстановя работата на платформата Кръводарител.com, обясни русенецът
В момента част от плана ми е да възстановя работата на платформата Кръводарител.com, обясни русенецът

Доброволец, кръводарител от Русе получи серия от сериозни заплахи в социалните мрежи.

"Бях призован от полицията и бях на посещение там. Цялата информация, с която разполагам, съм предоставил. Включително ми поискаха и разпечатки от съобщенията, които съм получил", каза кръводарителят Иво Минчев за "България сутрин".

От думите му стана ясно, че в началото се притеснил, защото са писали и на негови близки приятели.

"Иначе това няма да ме спре, напротив, мотивира ме повече", заяви Минчев пред Bulgaria ON AIR.

"Получавам подкрепа от граждани на този етап. Лично аз се надявам БЧК да застане също зад мен", допълни той.

Той завърши с думите, че приема помощ.

"Има няколко човека, които ме подкрепят с действия и морал. В момента част от плана ми е да възстановя работата на платформата Кръводарител.com. За тази цел ще ми трябват някакви финансови средства, за да мога да платя на програмисти, за да свършат работата", допълни гостът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Русенец
    До 2: Тази информация далеч не е достатъчна, за да се самосезират някои хора. Трябва да ги хванеш за ръчичка, да ги заведеш лично при предполагаемия заподозрян, да им го посочиш директно с пръст, докато той те запомни хубаво. После трябва да снесеш доказателства за това, че го смяташ за виновен, след което може и да ти позволят да подадеш някакво оплакване, което ще бъде проверено след няколко месеца, но ще отнеме повечко време, ако изобщо се намери нещо. Важното е, че има ред и процедура, по която може да се случат нещата. Не сме в беззаконна държава.
  • 10
    2
    Николай
    Не защитавам никого,но и политиката в този сектор създаде ниша на такива хора! Човек с прозвището бат Мечо от жк Родина отдавна контролира нелегалната търговия с кръв
  • -8
    1
    Запознат
    Абсолютни глупости. Младежът, който някога бе дясната ръка на сегашния шеф на Общинския съвет Иво Пазарджиев, но в последствие бе изключен от общата им НПО Русенски младежки съюз, сега си създава имидж с помощта на хора от ГЕРБ и от Промяната с цел да си създаде медиен образ, за да бъде ползван на местните избори. Чиста измама, дори лицата, които уж са го заплашили са част от комбинацията, също като Чикагото на кого щедро плащат да клати лодката активирайки лумпените- антиваксъри.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари