Иван има нужда от нашата подкрепа

9
Кристина Борисова: Вярвам, че повечето хора го познават, и знаят колко добър човек е
Кристина Борисова: Вярвам, че повечето хора го познават, и знаят колко добър човек е

Кристина Борисова: Вярвам, че повечето хора го познават, и знаят колко добър човек е

Необичаен инцидент в Русе привлече вниманието на десетки хора и стана предмет на разговори в социалните мрежи.

Културистът Иван, когото мнозина от нас познават като добър човек, се оказа център на внимание след необичайното си поведение в градския шадраван в Русе.

Кристина Борисова изразява необходимостта от подкрепа и разбиране към Иван.

Г-жа Борисова споделя, че Иван е повече от просто един човек, който се включи в сцената на инцидента. Той е баща, син и приятел на мнозина. Тя със задълбочено познание за личността на Иван призовава за разбиране и съпричастност. Отбелязва се също, че в трудни времена, когато хората се борят с различни проблеми и стресове, подкрепата и разбирането са от изключителна важност.

Кристина Борисова споделя своето мнение, че просто обвиненията и етикетите, свързани със ситуацията, не са конструктивни и не помагат на Иван и на другите, които се сблъскват с трудности. Вместо да прибягваме до общи определения, Кристина Борисова ни приканва да бъдем по-търпеливи и да помагаме на тези, които се нуждаят от нашата подкрепа.

Във времена, когато социалните мрежи и други фактори излагат хората на различни предизвикателства, не всеки реагира по същия начин като Иван. Затова е необходимо да се насочим към психологическа и приятелска помощ, за да се преодолеят трудностите. Кристина Борисова вярва, че в това трудно време може да се помогне Иван .

В заключение, авторът ни напомня, че зад хората, за които се коментира в онлайн групи и форуми, се крият родители, семейства, близки и деца. Затова е важно да запазим доброто в нас и да показваме разбиране и съпричастност към всеки, който се нуждае от нашата подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    Чарлз Дарвин
    Рестартирай и шЪ сЪ опраЙ! Ма аз ни съм сейфнал!
  • 14
    15
    Веси
    Игра с дявола, лъскави играчки, самолети и коли, яхти и вечери, дрешки и парфюми - всичко това ви носи нещастие и проблеми.Замислете се, че където има много пари, има нещастие, защото хората губят душевното да гонят парите.
  • 14
    14
    до автора на статията
    Сигурно ако този наркоман в такова състояние беше прегазил или убил твой близък нямаше да си толкова толерантна.
  • -12
    13
    Разбирачи
    Бе тука все разбирачи на наркомани,само това знаете,че най лесно.От не качествена химия в някой случаи се появяват психични изблици и проблеми особенно след по дълъг период на прием.Това че има наркоси не означава че всички сме наркомани,но така е по лесно да слагате етикети.Гледайте си децата,че от тях по големи наркомани нема.
  • 26
    12
    плюс-минус
    Основният проблем е в разпространителите и забогателите от наркотици. А наркозависимите са им жертвите. И се чудя как така в родния ми Русе се появиха командоси, за да озаптят този млад човек? Къде бяха командосите, търсят ли дилърите на наркотици, арестуват ли ги? Какъв е законът спрямо наркобароните, арестуват ли ги, съдят ли ги, прекратяват ли дейноста им? Да или НЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари