Културистът от шадравана, скочил по бельо върху румънска кола

2
Нарушителят е отведен в психиатрична болница
Нарушителят е отведен в психиатрична болница

Нарушителят е отведен в психиатрична болница

Състезател по културизъм буйства в центъра на Русе в понеделник. Наложи се намесата на барети, които го арестуваха.

33-годишният мъж трябваше да бъде озаптен с електрошок и отведен в психиатричната болница. Тепърва ще се установява дали действията му са извършени под въздействие на субстанции или има заболяване.

Същият мъж преди седмица стреснал румънско семейство по пътя между Русе и Разград, като скочил върху капака на колата им в движение. Тогава нарушителят бил по бельо.

Негови приятели разказаха, че се занимава с бодибилдинг. Те не можеха да си обяснят неадекватното му поведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    NEMO
    Не ви ли писна това? В тази новина няма новина. Всичко това беше писано многжество пъти на сайта ви, повторно и повторно и повторно. Заради едно "ново" изречение копирате 5 стари вече писани и раздувате на цяла статия, що за аматьорска медия е това? Всяко едно изречение вече го публикувахте в предните новини, стига сте се повтаряли. Г-н редактор Петър Симеонов, четете внимателно предните публикации по дадена тема преди да пишете нещо ново или пък се прегледайте за склероза. Пишете актуални новини и не се повтаряйте по пет пъти като квартална баба. Отнасясе и за колегите и цялата медия, не Ви е за първ път.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари