Иван Демерджиев: Разследваме десетима гранични полицаи за трафик на мигранти

0
„Вътрешна сигурност“ работи по изясняването на този въпрос, с взаимодействие с прокуратурата
„Вътрешна сигурност“ работи по изясняването на този въпрос, с взаимодействие с прокуратурата Снимка: NOVA

Поне десетима гранични полицаи са участвали в различни схеми за трафик на мигранти

Това съобщи пред журналисти в Пловдив служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Те са били в различни териториални подразделения на „Гранична полиция“ на границата с Турция. Със засилване на мигрантския натиск очевидно са засилени процесите на привличане на полицейски служители в тези схеми за трафик, коментира Демерджиев, цитиран от NOVA

Вътрешна сигурност“ работи по изясняването на този въпрос, с взаимодействие с прокуратурата. Ще пристъпим към преместване на хора, за които нямаме достатъчно доказателства, че са замесени в такъв трафик, но имаме убедителни данни", добави още министърът на вътрешните работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ
    ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ ЗА ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ ОТ 1996 ГОДИНА НАСАМ.ДИРЕКТОРИ НА РЕ ДЕ ВЕ РЕ ТА,НАЧАЛНИЦИ НА СЕКТОРИ И НА НАЦ.СЛУЖБИ. ВЪПРОСНИТЕ ИЗГЪРМЕЛИ СА БУШОНИ ИЛИ БЕЗОТЧЕТНИЦИ.ОТСТРАНЯВАТ КОНУРЕНЦИЯТА ПОМЕЖДУ СИ....СТАРИ ПЕСНИ С НОВИ ГАЙДИ ОТ 90/ ДО СЕГА
  • 2
    2
    мишел
    Бла, бла! Пак шум и никакви резултати! Кога ще разследвате простият к!р0, !сен за изнасяне на държавни тайни в американското посолство?! Усилено се шушука, че това е факт?! Защо няма изгонени американски дипломати?!
  • 4
    1
    Нищо ново под Слънцето.
    Бръкнеш ли в бурканчето с мед, не може да не си оближеш пръстите ... Още от едно време се знаеше, че тогавашните КПП-ейци, същата МВР гранично-контролна служба, трансформирани в днешни гранични полицаи, се облажаваха барабар с митничарите. Където е текло, там пак си тече ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари