Иван Бакалов: По делото Барселонагейт могат да го отнесат само аверите на Борисов

0
Може поне за още три неща да разследват и обвинят лидера на ГЕРБ, смята Иван Бакалов
Може поне за още три неща да разследват и обвинят лидера на ГЕРБ, смята Иван Бакалов Снимка: БГНЕС

Може поне за още три неща да разследват и обвинят лидера на ГЕРБ, смята Иван Бакалов

Какво става ли?

С риск да дотегна с повтаряне - политическата криза у нас се казва Бойко Борисов. Той се опита да я разреши като отстрани своя избраник Гешев. Който обаче се запъна и сега му иска имунитета. Гешев също е за съд.

И кризата се задълбочава, с този имунитет точно като правят правителство.

Никой не знае как ще излезем от нея.

Но срещу Борисов по Барселонагейт трудно ще излезе нещо да го осъдят, там само неговите авери могат да го отнесат, освен ако не се разприказват.

Може поне за още три неща да разследват и обвинят Борисов. Кой ще направи това? Нов главен прокурор не се задава, те още не могат този да освободят. Поради много избори и криза не са избрали членове на ВСС от парламента.

Кой ще му свали имунитета на Борисов сега? ДПС яростно се запъва да се направи правителство с втори мандат и плаши с бунтове като 1997 г. Само плаши, няма такава енергия в обществото, нито толкова голям конфликт.

Президентът и правителството му се заиграват като политическа партия и надскачат правомощията си, направо искат да провалят втория мандат.

Правителство без ПП-ДБ могат да направят само ГЕРБ+ДПС+ИТН+БСП. Няма друг вариант. А най-добре е за ПП-ДБ да останат в опозиция. И да гласуват за сваляне на имунитета на Борисов. Да се види как ДПС и Слави Трифовнов ще пазят Борисов.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари