Нели Куцкова: Сарафов е избран, за да прекрати „Барселонагейт“

0
Всичко сочи към ГЕРБ и специално Бойко Борисов, каза бившият член на ВСС
Всичко сочи към ГЕРБ и специално Бойко Борисов, каза бившият член на ВСС Видео: Euronews Bulgaria

Всичко сочи към ГЕРБ и специално Бойко Борисов, каза бившият член на ВСС

На позицията изпълняващ длъжността главен прокурор Висшият съдебен съвет трябва да назначи „един неутрален човек, което е най-добре, да охлади най-малкото страстите“. Това заяви в ефира на Euronews Bulgaria съдия Нели Куцкова, която е и бивш член на ВСС. „Нямам предвид външен човек, но този, който не е взел участие в тази грозна битка между Гешев и Сарафов през последния месец“, допълни Куцкова.

Според нея Борислав Сарафов е избран толкова „светкавично“ за и. д. главен прокурор, защото се „очаква отново да прекрати делото „Барселонагейт“. Всичко сочи към ГЕРБ и специално Бойко Борисов, защото веднъж е прекратил разследването по случая с имота в испанския град.

По думите на Нели Куцкова пред Пленума на ВСС с острота трябва да се постави въпросът дали прокурорската колегия изобщо е имала правото да избира Борислав Сарафов на мястото на Иван Гешев. „Най-малкото заради този грозен скандал, когато двамата се обвиняваха като мутренски босове, след като си освободил единия, ти да сложиш главния негов опонент...“ посочи тя.

Куцкова смята, че Сарафов дори концентрира повече власт, отколкото Гешев, тъй като освен главен прокурор, остава и директор на Националното следствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Пепи Еврото
    Бати Боби,може ли да се прибирам вече в България???
  • 9
    1
    daskal
    И колко години трябва да минат, за да си признае тулупът, че е купил къща в Барселона на любовницата и детето си? Толкова ли е страшно? Да ги видите какви долни пу..и са, дето за нищо не стават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари