Илиян Милев: Жителите на Средна кула и Долапите да се присъединят към ВиК мрежата

3
Засега това са направили само 15% от жителите на двата квартала
Засега това са направили само 15% от жителите на двата квартала Снимка: Кис 13 / стоп кадър

Засега това са направили само 15% от жителите на двата квартала

Само 15 % от жителите на кварталите Средна кула и Долапите са се присъединили към канализационната мрежа.

Това съобщи управителят на ВиК дружеството в Русе инж. Илиян Милев пред Радио Русе.

В рамките на мащабния воден проект в двата квартала бе изградена нова канализационна мрежа, но към момента едва малка част от живеещите там са направили необходимото, за да се присъединят към нея.

Ако не го направят, подлежат на санкции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Митко
    Все си мислех,че от кмета нищо не става,но по голям боклук от този няма.
  • 9
    5
    Гражданин
    Вижте само наглата му физиономия.И този хубавец има тапигьозлука да плаши със санкции.Той,който е виновен за факта,че градът е втори Бахмут.Що не видиш бе некадърнико ъгъла на пресечката на "Борисова" и "Неофит Бозвели" как е пропаднал.Ами стеснението малко след надлеза на "Христо Ботев".Кой ден поред няма и следа от някаква дейност.Да се вземате двамата с Пънчо и хващайте баира.Боклук нагъл,нещастен.
  • 8
    4
    Русенец
    Защо първо не анкетирахте тези хора, да видите още в началото, че едва 15% възнамеряват да се включат към мрежата, та да ви стане ясно, че няма смисъл да харчите народна пара по този проект? Защо пак след дъжк качулка? Докога?
  • 7
    3
    аз
    Илиян Милев, служителите ти да обезопасяват качествено траповете които оставят по пътните платна. Вземи обиколи и виж какви ги вършат подчинените ти , не си клати мъдите в тоя кабинет по цял ден! г-н служителю
  • 14
    2
    daskal
    И за какво бяха потрошени толкова милиони левове? За какво бяха протестите им? За какво блокираха централния път? Защо гълтаха прахоляка толкова години и търпяха шума и мръсотията от ремонтите? Странни хора сме ние...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари