Гръмна трафопост в Русе

4
Пожарникари са обезопасили местопроизшествието и са изчакали екипа на електроразпределителното дружество да се заеме с проблема / снимката е илюстративна /
Пожарникари са обезопасили местопроизшествието и са изчакали екипа на електроразпределителното дружество да се заеме с проблема / снимката е илюстративна /

През почивните дни екипите на пожарната в Русе са реагирали на 5 сигнала за инциденти.

На 18 януари за времето то 11:37 до 12:00 часа, екип от Втора РСПБЗН – Русе е пратен да изгаси запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Тулча, до бл. „Цитадела“ в Русе. При инцидента не са нанесени материални загуби.

По същото време друг екип на Втора РСПБЗН – Русе е бил пратен по сигнал за гръмнал трафопост, намиращ се срещу блок „Цена“ в Русе. Служителите са обезопасили местопроизшествието и са изчакали екипа на електроразпределителното дружество да се заеме с проблема.

В 13:35 часа същия следобед екип на Първа  РСПБЗН – Русе е изпратен на поредния сигнал за гасене на запален метален контейнер, този път на ул. Сент Уан“ в Русе, а вчера, за времето от 14:11 до 14:35 часа, служители от Втора РСПБЗН-Русе с един автомобил са гасили запалени отпадъци в контейнер и на бул. Липник в Русе.

Тази нощ, от 00:02 часа до 00:55 часа, пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе с два автомобила са реагирали по сигнал за задимен вход на жилищен блок в русенския квартал „Дружба 1“. При пристигане на адреса – бл. 4 огнеборците са установили горене на сажди в коминно тяло и силно задимяване в два от апартаментите във вход Г, причинено от самозапалили се натрупани сажди в димоотвода. При инцидента не са пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари