Представят годишния доклад за развитието на Северен централен район

0
Галин Григоров предава председателството на Гюнай Хюсмен
Галин Григоров предава председателството на Гюнай Хюсмен

На 28.06.2019 г. (петък) от 10:30 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Северен централен район.

По време на заседанието ще бъде представен годишния доклад за напредъка по изпълнението на Регионалния план за развитие на Северен централен район за изминалата година, както и актуална информация относно изпълнението на част от оперативните програми, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз.

В края на събитието областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен ще поеме председателството на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район от досегашния председател областния управител на област Русе Галин Григоров. Мандатът на новия председател ще бъде до края на настоящата година.

В заседанието, което ще бъде водено от областния управител Галин Григоров, участие ще вземат представители на министерства, областните управители от Северен централен район, представители на общини, организации на работодатели, работници и служители на национално равнище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари