ГЕРБ се срутва!

2
Купеният вот изчезва, когато МВР работи. Оттам се губят много гласове на ГЕРБ, оттам и една от причините за ниска активност
Купеният вот изчезва, когато МВР работи. Оттам се губят много гласове на ГЕРБ, оттам и една от причините за ниска активност

Кратки изводи от изборите в Благоевград:

1. ГЕРБ се срутва. През април заедно с патриотите имаха над 14 хил. гласа, сега едва около 3,700 гласа.

2. Купеният вот изчезва, когато МВР работи. Оттам се губят много гласове на ГЕРБ, оттам и една от причините за ниска активност.

3. Асансьорът на ИТН може да качи всеки нагоре. Кандидатът им има 35% сега, като кандидат на Светльо Витков е правил 3-4%. А е същият човек, все пак.

4. Румен Томов има около 1000 гласа повече от Коалиция “БСП за България” през април. Мисля, че е основно периферия, за което заслужава поздравления.

4. Ние от Коалиция “БСП за България”, според тези, с които говоря, НЕ СМЕ ДАЛИ МАКСИМУМА. Това кореспондира и с крайно ниската избирателна активност.

5. Хората се плашат от машинното гласуване. Заедно с купуването на гласове, това е основна причина за ниска активност.

Изводът?

А. Да спечели Румен Томов е ключово за лявото пространство. И бих предложил на националния предизборен щаб вълна от прояви, вкл. с наше участие, за вдигане на нашия електорат.

Б. Купуването на гласове е преодолимо. След като може в Благоевград, може и в Стара Загора. Тъй като правим регистър с най-тежките секции (например секция 4 в Мъглиж, изцяло купен вот), специално ще следим как МВР се справя там.

В. Страхът от машинен вот е преодолим. И следващите 2 седмици са затова.

Георги Кадиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари