ГЕРБ се държат като БСП след Орешарски

1
Сега яхват всеки възможен популизъм и теория на конспирацията, за да привлекат явно лудите, понеже нормалните май си тръгват от тях
Сега яхват всеки възможен популизъм и теория на конспирацията, за да привлекат явно лудите, понеже нормалните май си тръгват от тях Снимка: Фейсбук

ГЕРБ се държат като БСП след Орешарски. Навяват усещане за тотален страх от падането от власт за по-дълго

Сега яхват всеки възможен популизъм и теория на конспирацията, за да привлекат явно лудите, понеже нормалните май си тръгват от тях.

В последните няколко дни без да усещат иронията започнаха да наричат другите "калинки", обясниха как с промените в ББР, Кирил Петков е поправил машините за гласува и е спечелил изборите, щото друго възможно обяснение за спада на попушярността им не може да има, а от днес вече и Ковид е конспирация, мерките срещу него прекалени и други тези, които биха зачервили дори "Възраждане"

Спомням си, когато Нинова след Орешарски опита да направи БСП консервативно дясна, национал(истическа) социалистическа партия, за да се хареса на лудите.

Днес ГЕРБ се опитват да завият в крайно лявото. И така, като омешат цветовете нашите партии и коалиции, забравят че на края се получава само кафяво. Като кака кафяво, така и национал социалистическо кафяво.

Делян Делчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари