Какво коментираха политиците за служебния кабинет

1
От БСП казаха, че президентът предлага много силен екип, а Борисов заяви, че нямало да бъде отговорно правителство
От БСП казаха, че президентът предлага много силен екип, а Борисов заяви, че нямало да бъде отговорно правителство Видео: БНТ

Първи политически реакции на новината за служебния кабинет

 От БСП казаха, че президентът предлага много силен екип, предава БНТ. Според Мая Манолова оценката за служебния кабинет ще зависи от отношението към изнесеното в Комисията по проверка на управлението, а според "Има такъв народ" - задача номер едно на служебните министри е да организират честни избори.

"То няма да е отговорно за нищо, защото то пряко ще се ръководи от Румен Радев, така че и тук ще видим какви са им възможностите. Дано новото правителство осигури честни избори както ние, да не допуснат през машините хакерите да направят някаква беля", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Да подготви наистина едни честни и прозрачни избори. Предполагам и на Вас вече ви е дотегнало да чувате тези думи, не искам да звуча клиширано, но наистина това ни трябва на всички. Трябва ни на всички избиратели, за да можем да върнем доверието в изборните урни и да можем така с желание да дадем нашия вот и да определим какъв да бъде следващият парламент", каза Ива Митева от "Има такъв народ".

"Освен изборите, които са неговата много важна задача, трябва да се заеме и с мерките, свързани със здравната криза, да набележи мерките за справяне с икономическата криза. Според мен един много силен екип предлага президента и съм уверен, че ще постигне макар и за краткото време осезаеми резултати", каза заместник-председателят на ПГ на БСП Кристиан Вигенин.

"Първият ден, в който Борисов не е премиер - ден за поздравления. Оценката на служебния кабинет "Изправи се! Мутри вън!" ще даде, след като видим каква е степента на ангажираност на министрите от служебния кабинет със сигналите, с които се занимаваше Комисията по ревизия", каза съпредседателят на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Българина търпи, търпи ииии като му кипнеее... става и отива в Англия да бере ягоди...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари