Гълъб Донев: Правим всичко възможно цените на тока, газа и парното да са поносими

0
Бизнесът може да планира дългосрочно през следващата година, заяви служебният премиер
Бизнесът може да планира дългосрочно през следващата година, заяви служебният премиер Снимка: БГНЕС

Бизнесът може да планира дългосрочно през следващата година, заяви служебният премиер

"Служебното правителство изпълни законовото изискване до 31 октомври да внесе проект на Закон за държавния бюджет за следващата година, както и бюджетите на НЗОК и ДОО и тяхното действие да продължи и през 2023 г. докато има редовно правителство, което чрез своите политики, подкрепени от едно парламентарно мнозинство да бъдат реализирани през финансовата рамка на държавата".

Това заяви в студиото на "Още от деня" по БНТ служебният премиер Гълъб Донев.

"И бизнесът, и гражданите трябва да бъдат абсолютно спокойни, че бизнеса може да планира дългосрочно през следващата година развитието и дейността, която изпълнява. Гражданите могат да са спокойни, че всички цени за електроенергия, газ и парно са под контрола на съответния регулатор и правителството прави всичко възможно тези цени да бъдат поносими за българския бизнес и за българските граждани", подчерта Гълъб Донев - служебен министър-председател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари