Ето кой уби любимката на Америка

0
Убиецът смятал, че може да се измъкне безнаказано от престъплението
Убиецът смятал, че може да се измъкне безнаказано от престъплението

Идентифициран е убиецът на американската певица Кристина Грими от шоуто за таланти "Гласът" (у нас същото шоу се излъчва като "Гласът на България"), която беше убита след концерт в Орландо, щата Флорида. Това е 27-годишният Кевин Дежймс Лойбл.

Мъжът, който е Сейнт Питърсбърг в същия щат, си тръгнал от концерта в Орландо с автомобила си. Според полицията, това било показателно, че смятал, че може да се измъкне безнаказано от престъплението, предаде Всеки ден.

Разследващите претърсват дома на Лойбл. Все още не е ясно какво е намерено вътре. Убиецът се застреля след сбиване между него и брата на Кристина, непосредствено след убийството на певицата. Самата Кристина се превърна в една от любимките на Америка, благодарение на шоуто, и всички й предричаха блестящо бъдеще.

Семейството на Лойбл излезе с официално съобщение, което залепи на вратата на къщата си в Сейнт Питърсбърг: „Дълбоко скърбим за загубата на семейството, приятелите и почитателните на талантливата и обичана Кристина Грими. Без повече коментари".

Полицията смята, че престъплението е предумишлено, защото, според тях, Лойбл е напуснал дома си с намерението да извърши убийство.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари