Лили Иванова изправи на крака публиката в легендарната зала „Флаже“

0
Примата на българската естрада пя пред 900 души
Примата на българската естрада пя пред 900 души Видео: NOVA

Примата на българската естрада пя пред 900 души

Примата на българската естрада Лили Иванова изнесе концерт пред 900 души в емблематичната залаФлаже" в Брюксел. Концертът в белгийската столица беше организиран по инициатива на евродепутата Илхан Кючюк, а сред специалните гости бяха посланици, политици и представители на белгийски институции. Един от тях я нарече "българската Тина Търнър".

Предложих да направим така, че тази прекрасна идея - примерът на Лили Иванова, да придобие популярност, да го интернационализираме в Бюксел", заяви евродепутатът Илхан Кючук, предаде NOVA.

"Тя е всичко за мен. Израснала съм с нейните песни. В България никога не съм могла да отида на неин концерт. Живея от 5 години в Брюксел и когато разбрах, че ще идва - това беше като сбъдната мечта", сподели почитателка на примата на българската естрада.

"Лили Иванова - не само за мен, предполагам, че за всеки българин, е име, което докосва сърцето", подчерта Малин Месалски, български консул в Кралство Белгия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Читател
    Знам колко е банално,дори жестоко да припомня,че е добре човек да остарява като някаква величествена сграда,вместо като деформиран от употреба галош.Има един естествен срок даден от природата,с който умните хора се съобразяват,обръщайки гръб на меркантилното мислене!
  • 4
    2
    Има разлика
    Тина Търнър, лека ѝ пръст, знаеше кога да си тръгне. Баба ви Лилянка - не, а отдавна ѝ е дошло времето! Освен това само погледнете кои са край нея - Велерия Велева, от прислугата на Доган, и евродепутатите от ДПС. А честито!
  • -5
    1
    mischi
    Велика българка! Талантът и е уникален, сравнението с Тина Търнър е според мен неуместно, Лили не може и не бива да бъде сравнявана с икого, тя е единствена! Не е като новите певачки, които блесват в новините с факт, че са "арестувани, защото чупили имущество на приятел".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари