Отложиха концерта на Лили Иванова в Русе

4
Ноемврийските концерти на примата ще се проведат през лятото на 2024 година
Ноемврийските концерти на примата ще се проведат през лятото на 2024 година

Ноемврийските концерти на примата ще се проведат през лятото на 2024 година

Ноемврийските концерти на Лили Иванова се отлагат за лятото на 2024 година, съобщават от екипа на най-голямото име в българската поп музика.

„Поради независещи от екипа ни причини концертите на Лили Иванова в гр. Велико Търново, гр. Русе и гр. Варна, планирани за ноември 2023 г., се преместват на следните дати – 3 юни 2024 г. – Велико Търново, 5 юни 2024 г. – Русе, и 4 юли 2024 г. – Варна“, информират от екипа на Лили Иванова.

Всички закупени билети важат без нужда от презаверка. Има възможност и за връщане на билетите.

Лили Иванова очаква с нетърпение срещата си със своите почитатели на 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, концертите в София ще бъдат проведени на планираните дати, уточняват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    ,,,
    Ако има психологически проблем и трябва да прави нещо,да се заеме с някаква благотворителност.Тя е перфекционист и педант,честна,много хора я харесват и ще се включат.Ще има полза и тя и за обществото
  • 1
    6
    Амин!
    "Има възможност и за връщане на билетите" чрез траурна агенция "Светъл път".
  • 0
    5
    Farting Bull 🦬💥
    Който блее ,зло не мисли.
  • 2
    4
    до 2
    може и тъй да е ама може проблема да се психологически и да не знае какво да прави ако не "работи" или с други думи пее. някои хора като не са заети с нещо и почват да се побъркват и затова винаги си намират работа да са заети с нещо през по-голямата част от времето, дори и на стари години
  • 3
    3
    Az bee
    Тая престаряла "грация" още ли пее, бе! Хайде, скрий се вече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари