Емил Спахийски: Нито САЩ, нито Русия искат мир в момента

1
Журналистът  допълни, че войната е между два свята - между САЩ и Русия. А конфликтът обхваща лека-полека целия свят и го ерозира
Журналистът допълни, че войната е между два свята - между САЩ и Русия. А конфликтът обхваща лека-полека целия свят и го ерозира Видео: NOVA NEWS

Според него вкарва Украйна в дълг към САЩ

"Американците и британците бяха подготвили изключително добре Украйна и затова Русия не успя да постигне бързо целта си. Те ще завземат Донецк и Луганск, но ще влезе много дълбоко в Украйна, за да има за какво да преговарят и да отстъпят завзети територии. Никой не иска мир в момента, нито САЩ, нито Русия. Няма дипломатическа активност".

Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS журналистът Емил Спахийски.

Според него програмата lend-lease се изплаща с години и е подтикната от бизнеса, така че Украйна ще има дълг към САЩ. "Руснаците имат възможност за много добро разузнаване, така че тези боеприпаси може и да не стигнат до целта си", посочи той. И допълни, че войната е между два свята - между САЩ и Русия. А конфликтът обхваща лека-полека целия свят и го ерозира.

По думите му предстои чудовищна криза за храна, а сред другите големи кризи е енергийната. "Русия може да издържи изключително дълго тази война - от енергия до хранителна промишленост, сладка вода и гори. Тази война на изтощение".

Той коментира и съобщението за договорена по-ниска цена на втечнен газ със САЩ. "Изградената тръба за газ винаги носи по-ниска цена отколкото да се транспортира чрез сгъстяване по танкери. Това, че газът ще е по-евтин са фанфари", смята той. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    5
    Хът
    До 4, вие сте платен от цру на сащ, болен хибрид!
  • 5
    4
    ХАХАХАХАХАХА
    Емилчо го познавам лично, отявлен русофилистик и болен мозък... като тъпите рашистки тролчета тука!
  • -4
    3
    до 2
    Тя войната започна през 1991, когато САЩ и лакеят им Горбачов разпадна СССР. После САЩ изсраха майдана. Сега нещата си идват на местата, не се притеснявай!:) И между другото разсъждаваш като болшевик. Това, че не харесвам САЩ не означава, че харесвам Путин, просто гледам на нещата със собствените си очи, а не както иска партийния ми секретар примерно. Не вярвам да ме разбра, защото си прост.:)
  • 4
    2
    До путинофила под № 1
    Но агресията започна от смятаната за най-велика и непобедима и естествено най-голяма /или втората по численост/ армия в света. Така, че втората по численост армия в Европа разказва играта на втората по численост армия в света.
  • -7
    1
    русенец
    И колко изключително добре са подготвили войските на Украйна? Колкото и на Афганистан ли? Защото в Афганистан 600 000 подготвена от американци армия и въоръжена от тях клекна за две седмици от 50 000 талибани, въоръжени с леко стрелково оръжие. Колкото до Украйна - САЩ искат да победят, защото победа в Украйна означава добра реклама за американското оръжие. Русия няма бърза работа и докато ЕС и САЩ не клекнат икономически и не започнат гладни бунтове, едва ли ще обяви победа.:) Иначе в Украйна се бият към 130 000 руснаци срещу втората по големина армия в Европа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари