Елисавета Александрова-Зангелми представи книга в Русе

0

В Регионална библиотека „Любен Каравелов“ беше представена книгата на Елисавета Александрова-Зангелми „Кристалите и техните терапевтични свойства“.

Авторката е сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас - Бразилия. Нейната книга предлага систематизирано познание върху терапевтичните свойства на кристалите, както и прости и лесни техники за прилагането им в различни лечебни сеанси.

Според психоложката, възможните благоприятни действия на кристалите върху хората се дължат на съществуващите много прилики между тях. И едните, и другите приемат и предават топлина, приемат и запазват информация, а също така и „боледуват“. Този взаимен обмен на енергии от векове е използван за коригиране на дисбалансите в човешкия свят, за внасяне на хармония, яснота и проникновение в него.

По време на срещата Елена Александрова-Зангелми разгледа и холистичното приложение на кристалите и минералите. Холистичният поглед върху човешкото здраве включва все по-задълбочена информация за енергийните взаимодействия между „живи“ и „неживи“ организми. От най-ранните векове на цивилизацията хората са знаели и са използвали силата на кристалите – не само като украшения и ритуални предмети, но и като лечебни инструменти.

Съществуващата огромна информация за свойствата, разновидностите и действията на кристалите в книгата на Елена Александрова-Зангелми е „пресята“ през погледа на практикуващия терапевт и е събрана под формата на лесен и удобен за ползване справочник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари