Елена Поптодорова: Възможна е употребата на ядрено оръжие от страна на Путин

1
Изначалната мотивация, която водят Путин и голяма част от руснаците, опира да унищожаване на Украйна като идентичност и нация, смята бившият посланик на България в САЩ
Изначалната мотивация, която водят Путин и голяма част от руснаците, опира да унищожаване на Украйна като идентичност и нация, смята бившият посланик на България в САЩ Видео: NOVA

Възможно е Путин да употреби ядрено оръжие, с което ще цели да унищожи Украйна

Това заяви в студиото на “Офанзива” по NOVA NEWS бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова.

Още през месец април шефът на ЦРУ предупреди за възможна употреба на тактическо ядрено оръжие от страна на Путин. За да го изговори публично, си представете колко разузнавателни данни са натрупани и колко тревога е събрана, за да се направи нещо доста необичайно”, каза Поптодорова.

Според нея американските служби се държат по “безпрецедентен начин” в тази война. “Никога досега толкова защитена информация не е била споделяна, но сега се направи, за да може да бъде запазена Украйна, поясни бившият посланик и изрази притеснение, че Путин има готовност да използва ядрено оръжие. “Не можем да бъдем сигурни, че Путин ще иска да използва такова оръжие, целейки да унищожи Украйна. Изначалната мотивация, която водят Путин и голяма част от руснаците, опира да унищожаване на Украйна като идентичност и нация.

Допускам и такава употреба, която може да бъде ограничена, но ще предизвика обратна реакция от Алианса”, коментира Поптодорова и припомни за предупреждението на главният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който заяви категорично, че ще има негативна реакция от страна на Алианса при евентуална употреба на ядрено оръжие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    JAKk
    И този американски пропагандатор е включен в действие да хвали българофобията/русофобията! Но българското общество "вкуси" от евроатлантическата безпътица и социален упадък, а влизането насилствено на България в "клуба на богатите" направи българското общество най-бедното в цяла Европа! Докато уродите от сащ си затваряха очите и ползват България за пушечно месо в хибридната им война с Русия, то българите знаем, че сащ е световен агресор, сащ е терористична държава! С лекота извеждаме тезата, че сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!
  • 9
    1
    ...
    само този урод се чудих, защо не е разархивиран ? крадливото ленче. позорът за Българската дипломация. преводачката на Тодор Живков. шпакловчицата на американските интереси у нас. гледам пак се е барнала, червилце гримче, кремче. залъгва старците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари