Владимир Путин: Украйна рискува да понесе непоправим удар, ако конфликтът продължи

41
Невъзможно е да отнемат това, което придобихме, допълни руският лидер
Невъзможно е да отнемат това, което придобихме, допълни руският лидер Снимка: ЕПА / БГНЕС

Невъзможно е да отнемат това, което придобихме, допълни руският лидер

Руският президент Владимир Путин съобщи, че силите на Москва имат надмощие в почти двегодишния конфликт с Украйна, като предупреди Киев, че рискува да понесе непоправим удар, ако конфликтът продължи, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

"Не само че тяхната контраофанзива не успя, но и инициативата е изцяло в ръцете на руските въоръжени сили. Ако това продължи, на украинската държавност може да бъде нанесен непоправим, много сериозен удар", заяви Путин.

Невъзможно е да отнемат това, което придобихме в Украйна, допълни руският лидер. Понастоящем Кремъл контролира повече от 100 хиляди квадратни километра от международно признатите украински територии в южната и източната част на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    30
    Руско до Яна
    До Яна Тъпа и шибана русофилистична своньо - ако ти се гръмне шибананото ти уродливо като тебсемеиство каква песен ще пееш.Отиди джанто и прави на всичките свини в кремля свирки мърша неадекватна.Да ти се набие нажежен чеп в скапаната слива докато се изпече
  • -1
    29
    още по голям кеф
    Путлерчо си бръкна с боксова ракавица у спинозната вмирисана дупара и се разквича от кеф! Скоро и на вас ще бръкне, слабоумни рyZZшлямски тролчета! ХАХАХАХАХА
  • 0
    28
    Яна
    Хем неграмотен исторически, хем арогантен психопат - плюе тук някакъв ферментирал отпадък по денацификационните действия на Москва, без хал хабер да има за мотивите на Путин за тази военна операция. До сега Русия да беше ги опаткала, ако не бяха моралните задръжки за опазване на украинското население.
  • 2
    27
    голям кеф
    с това интервю Путив ви бръкна отзад с боксова ръкавица! Сичкото евроатлантик квичи на умряло! Що така бе, що толкова ви е страх от това що каза Путин?!?
  • 2
    26
    Руско до Д 2
    Живо одиране ще има за урода преди това упоен без да знае къде и от къде ще дойде възмездието за свинята на която преди да почнем с играта ще сложим жежок шиш в гъзата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари