Експлозии в Киев и в Лвов

2
За момента няма информация за жертви
За момента няма информация за жертви Снимка: ZOHRA BENSEMRA

Експлозии се чуха тази сутрин в украинската столица Киев и в западния град Лвов, но за момента няма информация за жертви или нанесени щети, предаде Ройтерс.

Кметът на Киев каза, че спасители и медици работят на място в покрайнините на града, предава БТА.

В пост в интернет Виталий Кличко съобщи за "експлозии" в Дарницки район, в източната част на столицата, и допълни, че по-късно ще бъдат огласени подробности за евентуални жертви, посочва Асошиейтед прес.

Кличко призова жителите да реагират на сирените за въздушна тревога и предупреди хората, избягали от града, засега да не се връщат заради безопасността си.

От центъра на Киев се виждаха стълбове гъст дим, издигащи се над източната част на града, отбелязва АП.

Губернаторът на Лвовска област съобщи за въздушни удари в района. В приложението Телеграм Максим Козицки написа, че руски самолет Су-35 е излетял от летището в Барановичи в Беларус и е нанесъл ракетни удари по Лвов. Украинската система за противовъздушна отбрана е унищожила четири крилати ракети, допълни Козицки, без да даде подробности за възможни жертви или щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари