Еко празник „Вълшебство на открито“ зарадва децата от ДГ „Слънце“

1

Еко празник „Вълшебство на открито“ зарадва децата от ДГ „Слънце“ в Русе

В двора на градината малчуганите от четвърта група представиха драматизация на приказките „Червената шапчица“ и „Ежко Бежко и Баба Меца“. Те бяха пресъздадени по иновативен начин, насочен към екологичната култура и възпитание. Обсъдени бяха и поведенчески модели на подрастващите при опазването на околната среда.

В събитието се включиха над 150 деца. По време на проекта бяха създадени театрални костюми, параван и други реквизити от естествени материали.

Събитието е част от проекта, реализиран от ДГ „Слънце“ по Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда „Играят децата и пазят Земята“. Следващата инициатива за малките русенчета ще бъде урок на открито „Даровете на природата“. Те ще научат повече за естествената и физическата среда и различните природни явления, и ще изработят предмети и експонати от природни материали. Ще бъде подредена и арт изложба „Красотата на природата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Екологично
    Чудесно! Добре е, че на празничния ден на децата не се е натресъл "видният еколог" Ванко седемдесетте децибела и найлоновата кесийка. Жалко, не е успял да използва децата, за да се саморекламира човечеца ):!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари